De Praktijk

Uw Dier Natuurlijk maakt gebruik van verschillende disciplines; 

Middelen waaronder o.a. Kruiden/Suppletie/Homeopathie/Bloesems/Essentiële oliën.                Hulpmiddelen Lecher-antenne/Biotensor.

TTeam / Massage 

Een trainings-en behandelmethode ontwikkeld door Linda Tellington-Jones. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van specifieke aanrakingen TTouches geheten en balans en coördinatietraining (TTeam) met behulp van equipment. De balans is gericht op zowel het fysieke als mentale aspect.

Voedingsadvies

Hierbij wordt gericht gekeken naar de voedingsbehoefte (o.a. energiebehoefte) van uw dier. Een advies op maat eventueel aangevuld met supplementen.

Gedragsbegeleiding

Gedragingen worden inzichtelijk gemaakt en ondersteund met middelen en/of therapieën. 

Seniorenzorg  / Senioren- check-up  

Uw oudere dier fysiek en mentaal begeleiden en overzichtelijk maken wat de extra behoeftes zijn.

N.B. Er is voor uw oudere maatje ook de ‘Seniorendierenverwenkaart’ verkrijgbaar.  Niet alleen voor wat extra aandacht maar ook om de conditie te onderhouden en/of te verbeteren. Deze speciale behandeling(en) zal o.a. bestaan uit een massage met essentiële oliën en TTouches. De oliën worden geselecteerd op de behoefte/noodzaak. De behoefte kan zowel fysiek als mentaal zijn en wat uw dier natuurlijk zelf prettig vindt!   

Stervensbegeleiding

We krijgen er allemaal mee te maken dat we afscheid moeten nemen van onze geliefde dieren. Het kan zijn dat uw dier al op leeftijd is en de ongemakken niet meer ‘leefbaar’ zijn. Of dat het leven verder voor uw dier niet meer mogelijk is.                       

En u staat voor een moeilijke beslissing……

Vanuit de praktijk kunnen wij u en uw dier bijstaan in deze periode. U kunt dan denken aan een persoonlijk gesprek en kijken hoe we uw dier in deze laatste fase kunnen begeleiden.