Team-werk

Een goede samenwerking met zowel u als eigenaar is natuurlijk een vereiste om uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen!

Uw Dier Natuurlijk werkt samen met verschillende disciplines op het gebied van diergezondheid.                                                                                                                                          U kunt dan denken aan acupuncturisten, osteopaten, fysiotherapeuten, orthomanuele therapeuten/artsen, dierenartsen en gedragsdeskundigen.

Mijn verhaal..                                                                                                                  

Ik heb gewoon het geluk dat mijn leven omgeven is door dieren en dat ik met ze mag samenwerken! Na vele omzwervingen, avonturen en studies, ben ik in 1998 de opleiding tot veterinair natuurgeneeskundig therapeut gaan volgen. Het was eigenlijk een heel logisch en natuurlijk gevolg, liefde voor dieren altijd al in overvloed.

Met veel verschillende dieren opgegroeid en gewerkt, en niet te vergeten mooie dieren mogen ontmoeten. 

Sinds 2008 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk ‘Uw Dier Natuurlijk’ waarin ik geniet van de bijzondere ontmoetingen met dieren. Geen één hond, kat of paard of….. is hetzelfde en dat sluit zo mooi aan op de filosofie van mijn beroep! 

Graag tot ziens in de praktijk, Tonneke Gennari-van Ewijk 

Tevens ben ik gediplomeerd Tellington TTouch® Practitioner

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste en laatste ontwikkelingen op het gebied van dier gezondheid volg ik regelmatig bijscholingen georganiseerd door de beroepsvereniging of anderzijds.